UPIS.Net
UPIS.Partner
Mali UPIS


IIB YouTube
Vesti

 
SREĆNI PRAZNICI!

Želimo vam Srećan Božić i uspešnu Novu 2017. godinu! Neka vam predstojeća godina donese dobro zdravlje, radost, sreću i puno uspeha, kako na privatnom, tako i na poslovnom planu.

Datum: 24.12.2016.

UČEŠĆE NA KONFERENCIJI BIZIT 2016

Održan je BizIT 2016, jedan od najuticajnijih poslovno-informatičkih događaja u regionu. I ovaj put  okupio je najveće stručnjake u oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija, a tema ovogodišnjeg skupa je bila "Digitalna transformacija". Prvi dan je posvećen rešenjima u oblasti poslovanja "u oblaku" i IT infrastrukturi, a drugi dan su pretežno ispunila predavanja o poslovnom softveru, upravljanju projektima, poslovnim procesima, budućnosti oglašavanja i obrazovanja. Ove godine smo održali dva predavanja, a imali smo i svoj štand na kome ste mogli da nas sretnete, upoznate, družite se sa nama... Više informacija o skupu možete da pronađete na sledećem linku.

Datum: 04.11.2016.

ODRŽAN 10. REGIONALNI SAJAM PRIVREDE

IIB je i ove godine učestvovao na Regionalnom sajmu privrede u Novoj Pazovi. Sa posetiocima smo razgovarali o problemima na koje nailaze u tekućem poslovanju i načinima da ih prevaziđu primenom rešenja iz UPIS familije proizvoda. Zainteresovanima smo na licu mesta demonstrirali Mali UPIS i UPIS.Kasu. Više detalja možete da vidite na ovom linku.

Datum: 26.09.2016.

2011-2014 © IIB. Sva prava zadržana.