Rekli su o nama


"Prepoznali smo da nam UPIS u najvećoj meri može ponuditi ono što smo tražili. Iskustvo konsultanata IIB-a nam je pružalo sigurnost da ćemo uspešno kanalisati poslovne procese i na efikasan način ih pretopiti u sistemske procedure."

Zoran Orlić,
IT menadžer Nelta 

 

Kompanija Nelt predstvalja jednu od najvažnijih karika u lancu snabdevanja potrošača proizvodima široke potrošnje vodećih svetskih kompanija i svakodnevno beleži značajan razvojni trend.

"UPIS se pokazao kao veoma praktičan i primenjiv... lako se uči... brzo prilagođava korisniku..."

Petar Stojanović,
IT Menadžer bambija

Koncern zdrave hrane "Bambi" a.d. Požarevac postoji 37 godina. Konstantnim kvalitetom, širinom i originalnošću svog proizvodnog asortimana izrastao je u lidera srpske konditorske industrije, poznatog širom Evrope i sveta...

"Upis.Net značajno je poboljšao sistem izveštavanja i doneo dosta novih momenata u samom organizovanju rada i protoku dokumentacije. Veća je povezanost svih procesa...praćenje i planiranje svih resursa je znatno efikasnije..."

Danilo Borovnica,
IT Menadžer Baninija


Fabrika za proizvodnju kolača i čajnih peciva Banini (počela kao OOUR "Kiko" u okviru agrokompleksa IPP "Banat" Kikinda) puštena je u rad 1. januara 1985. godine, da bi u februaru 2000. bila transformisana u akcionarsko društvo sa 100% privatnim kapitalom.

"Zahvaljujući impresivnoj pomoći IIB-a, naročito u prvim mesecima...uočili smo mogućnosti za povezivanje poslovnih procesa i racionalizaciju poslovanja."

Petar Stojković,
Direktor IT-a u kompaniji Vetfarm

Vetfarm je preduzeće za medicinsko snabdevanje, proizvodnju, uvoz-izvoz, koje obuhvata sve oblasti medicinskog snabdevanja - sve vrste lekova, materijala kao što su medicinska plastika, materijali od gume i silikona, rentgen filmovi i drugi.

"UPIS je postao naš izbor, jer je raspolagao modulima za sve sfere našeg trenutnog i budućeg poslovanja. Shodno sloganu "sve za grejanje na jednom mestu" težili smo ka tome da sve informacije budu na jednom mestu, UPIS nam je to omogućio."

Dejan Todorović,
IT menadžer u Domingu 

 

Doming d.o.o. je trgovinsko preduzeće, specijalizovano za promet opreme za grejanje, osnovano 1990. godine. Doming svoju trgovinsku delatnost stvaruje pre svega kroz veleprodaju ali poseduje i svoje maloprodajne objekte.

"UPIS nam je omogućio potpuniju kontrolu i upravljanje poslovnim procesima obuhvatajući kompletne tokove podataka i dokumentacije... poseduje posebne specifičnosti za delatnost proizvodnje građevinskog materijala, što je za nas bilo posebno zanimljivo."

Janoš Varga,
Dipl. inž. u odeljenju informatike AD Polet IGK 

NEXE Grupa okuplja dvadesetak firmi, od kojih veći broj spada u grupu firmi za proizvodnju građevinskog materijala, odnosno manji broj u grupu ostalih delatnosti.

"Zahvaljujući fleksibilanosti UPIS-a i uz pomoć stručnjaka iz IIB-a dobili smo moderan informacioni sistem prilagodođen kompanijskim sandardima i potrebama."

Luka Kojić,
Direktor

Despec d.o.o. je osnovan oktobra 2002.godine kao deo Despec GROUP BV, poznate i priznate u Evropi po kvalitetu usluga i specizalizaciji u oblasti globalne distribucije IT potrošnog materijala.

" Na naše zadovoljstvo, ali i zadovoljstvo korisnika konačno smo dobili sve informacije na jednom mestu. Precizno je definisano ko, šta i kako radi. U delu nabavke izvršena je pravilna klasifikacija materijala, uspostavljen je niz ugovor-porudžbenica-prijemnica, uvek ažurni su postali izveštaji o nabavkama po partnerima, artiklima, podaci o cenama..."

Zoran Kostić,
Rukovodilac AOP-a u kompaniji Alfa Plam a.d.

Alfa Plam a.d. spada u red najvećih proizvođača grejnih aparata u zemlji i jedan je od najvećih izvoznika u ovoj oblasti. Svoje proizvode plasira na tržišta BiH, Hrvatske, Slovenije, Makedonije, Bugarske, Albanije, Rusije i Mađarske, a sve više interesovanja za njih pokazuju i zemlje zapadne Evrope.


"Oblast ulazne kontrole kvaliteta uopšte nije bila automatizovana do dolaska UPIS-a, i tek sada možemo reći da smo uspeli da integrišemo sve procese u jedinstven informacioni sistem."

Miroslav Đorđević,
Direktor IT sektora u kompaniji Servoupravljači 

"Prva petoletka" je integralan proizvođač svih hidrauličkih i pneumatskih komponenata i sistema, za sve oblasti primene od podmornica do aviona.

"Uz pomoć UPIS-a problemi oko sporazumevanja na različitim jezicima su prevaziđeni - svi gledaju isti izveštaj, ali svako na svom jeziku."

Ljubiša Radenković,
Direktor

Fabrika šećera Senta (sada deo italijanskog SFIR-a) je kompanija koja se bavi preradom šećerne repe, proizvodnjom šećera, melase i repinog rezanca.

"Odgovorno možemo reći da je zanačajno smanjen trošak evidencija nekoliko desetina miliona promena i izgubljena dobit je znatno smanjena, jer smo jednostavno bili u stanju da odgovorimo zahtevima tržišta, te nismo gubili kupce zbog nemogućnosti prilagođavanja poslovnim promenama."

Dragan Ilić,
Rukovodilac IT službe u BPI

BPI je vodeći proizvođač i snabdevač Beograda hlebom i pecivom i trenutna proizvodnja se kreće oko 100 tona ovih proizvoda dnevno.

"Svakom zdravom poslovnom subjektu je cilj da na svaki način pokuša da smanji troškove poslovanja. Mi smo implementacijom ovog poslovnog rešenja apliciranog kroz UPIS.Plus već u prvoj godini prepolovili troškove poslovanja zaliha, kamata, raznih taksi i dr, a na drugoj strani značajno povećali procenat naplate usluga."

Boris Vukmirović,
Tehnički direktor JKP "Energetika"

Osnovna delatnost Javnog komunalnog preduzeća "Energetika" Trstenik je proizvodnja i distribucija toplotne energije.

2011-2014 © IIB. Sva prava zadržana.